Bemutatkozások

Vári Zsolt

Vári Zsolt

Zsolt

Vári Zsolt vagyok, politológiát és igazgatásszervezést tanulok. Érdeklődési területeim az Európai Unió, a Balkán, illetve a nemzetközi kapcsolatok politológiai szempontú vizsgálata.

Pleszel András

Pleszel András

András

Pleszel András vagyok, jelenleg nemzetközi tanulmányokat és nemzetközi gazdálkodást hallgatok. Szakdolgozataimat holland külpolitikából, illetve energiabiztonságból írom.

Dinai Fanni

Dinai Fanni

Fanni

Dinai Fanni vagyok. Leginkább a köz- és külügyek, a történelem, a társadalmi és kulturális tanulmányok foglalkoztatnak, továbbá izraeli fókuszú Közel-Kelet kutatásokat végzek, így Nemzetközi Tanulmányokat és Hebraisztikát hallgatok az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen. Fontosnak vélem, hogy az általam vizsgált problémákat minél több szemszögből, ily módon a lehető leghitelesebben elemezzem, amihez rengeteg ihletet merítek a külföldi versenyeken, ill. az egyetemi vitaklubban edzett versenyvitázói tapasztalataimból, valamint a Közéleti Vita alelnökként végzett szervezői tevékenységemből.

Vidovics Bálint

Vidovics Bálint

Bálint

Vidovics Bálint vagyok, az Eötvös Loránd Tudományegyetem harmadéves joghallgatója és a Mathias Corvinus Collegium tagja. 2013-ban a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi tanulmányok szakán szereztem diplomát. Elsősorban a nemzetközi és európai uniós jog iránt érdeklődöm, de a blogon inkább komplex külpolitikai elemzésekre lehet számítani tőlem.

Bence

Kiss Bence vagyok, az Eötvös Loránd Tudományegyetem harmadéves joghallgatója, emellett a Mathias Corvinus Collegum Nemzetközi kapcsolatok szakirányának tagja. Érdeklődésem homlokterében a médiajog és a jogszociológia áll, ennek megfelelően írásaim főként az egyes jelenségek és történések mögött húzódó társadalmi összefüggések feltárását célozzák.

Bodor Gábor

Bodor Gábor

Gábor

Bodor Gábornak hívnak. Békéscsabán születtem Magyarországon. Másodéves vagyok a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi tanulmányok szakán. Érdeklődésem középpontjában a globalizált nemzetközi rendszer áll, különösen a bipoláris világ megszűnése utáni európai integráció jövőjével szeretnék mélyrehatóan foglalkozni.